banner47
banner128

Allah başkomutanımızın ömrüne bereket versin

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Mersin İl Başkanlığı'nın düzenlendiği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

banner116

Allah başkomutanımızın ömrüne bereket versin

Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Mersin İl Başkanlığı'nın düzenlendiği Genişletilmiş İl Danışma Meclisi toplantısına katıldı.

28 Aralık 2016 Çarşamba 11:02
Allah başkomutanımızın ömrüne bereket versin

 Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş burada yaptığı konuşmada, Türkiye'nin kalkınmasını ve gelişmesini arzu etmeyen çevrelerin her zaman "ayak" oyunu oynayarak, AK Parti'nin önünü kapatmaya çalıştığını belirtti.

Demokratik yöntemlerle sonuç alınamayacağını anlayan hain çetelerin, 15 Temmuz darbe girişimini hayata geçirmek istediklerini anlatan Ataş, çetelerin kimsenin aklına gelmeyecek darbe girişimini ülkeye yaşattıklarını ifade etti.

“Türkiye’de 15 Temmuz darbe girişimini bu nesil unutmayacak ve unutturmayacaktır”

Darbe girişimi sırasında hainlerin devletin kurumlarına zarar verdiğini vurgulayan Ataş, şöyle konuştu:

"Türkiye'de 15 Temmuz darbe girişimini bu nesil unutmayacak, bundan sonraki nesillere de unutturmayacaktır. FETÖ'nün bu ülkenin içerisindeki en kutsal noktaları, en önemli stratejik noktaları bombaladığını unutmayacaktır. Bu milletin en kutsalı silahlı kuvvetler içerisine sızmış asker kılığına girmiş hainler tarafından 15 Temmuz gecesi Kurutuluş Savaşı'nda bile zarar görmemiş Türkiye Büyük Millet Meclisi bu hain çeteler tarafından 8 tane bomba atacak kadar alçalabilmişlerdir. Bu ülke de Özel Hareket Daire Başkanlığı birer tonluk 2 tane bomba bırakılmak suretiyle bu hainler tarafından, ülkenin emniyet güçlerinin en önemli noktası o gece bombalanmış ve 53 şehidimiz olmuştur. Ankara Emniyet Müdürlüğü, TÜRKSAT bu hainler tarafından bombalanmıştır."

Ataş, darbe girişiminin aslında sıradan bir darbe girişimi olmadığını belirterek, "15 Temmuz darbe girişimi Türkiye'ye yapılan bir işgal hareketidir. Darbe gerçekleşmiş olsaydı hain terör örgütleri tarafından bu ülke işgal edilecekti." dedi. 

"Allah başkomutanımızın ömrüne bereket versin"

Darbe girişimi sırasında bu ülkenin başkomutanına Marmaris'te bulunduğu yere hain çetelerin, alçakların suikast düzenlemeye çalıştığını ifade eden Ataş, şöyle devam etti:

"Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan'ın hayatına bu namussuzlar, ahlaksızlar tarafından kast edilmeye çalışıldı. Cenabı Hak onu oradan 15 dakikayla kurtarmıştır. Yine Dalaman Havalimanından da 5 dakika arayla kurtarmıştır. Cumhurbaşkanımız o gece F-16'ların tehdidi altında 'Ben İstanbul'a halkımın arasına gidiyorum. Ne yapacaklarsa gelsinler orada yapsınlar, ben milletimle birlikteyim, milletimin arasına  gidiyorum' diyerek bu milletin önünde nasıl lider olduğunu ortaya koymuştur. Allah başkomutanımızın ömrüne bereket versin. Onu milletin başından eksik etmesin. Bir liderin nasıl olunması gerektiği o gece bir kez daha görülmüştür. Eğer o kararlı duruş olmasaydı, 'Milletim sokağa insin' demeseydi, kararlı duruşunu göstermeseydi biz bugün Türkiye'de ne halde olurduk."

Ataş, darbe girişimi gecesinde ilk sokağa inenlerin ve tankların önünde duranların yine  AK Parti teşkilatları olduğunu aktardı.

Kendileri için söz konusu vatan, bayrak ve ezan olunca gerisinin teferruat olduğunu kaydeden Ataş, "Biz Ankara'dan ve İstanbul'dan tüm teşkilatlarımızı o gece yönetmeye çalıştık. Genel başkanımızdan aldığımız talimatla bütün teşkilatlarımızı aramak suretiyle 81 ilimiz 970 ilçe teşkilatımız, gençlik ve kadın kollarımızla ana kademesiyle bütün teşkilatımız sayın cumhurbaşkanımızın çağrısıyla sokaklara inmişlerdi. Cumhurbaşkanımızın telefondan televizyon aracılığıyla yaptığı açıklama sonucunda AK Partilisi, MHP'lisi, CHP'lisi bu ülkede eğer mesele bayraksa, vatansa, ezansa  gerisi teferruattır deyip, sokaklara indiler." diye konuştu. 

 Ataş, darbe gecesinde liderin ne demek olduğunu yeniden öğrenildiğine işaret ederek, "Sokaklara inen insanlar yanındakine hangi partidensin diye sormadı. Alevi misin? Sunni misin? Kürt müsün? diye sormadı. Eğer mesele bayraksa, vatansa biz bu ülkenin bayrağına, bu ülkenin öz değerlerine kim tecavüz etmeye kalkarsa buna asla  müsaade etmeyeceğiz. O gece onurlu duruş sergileyen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114