banner47
banner128

Başkan Erdoğan, Kongre’de oyunu kullandı

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede oyunu 1 No'lu sandıkta kullandı.

banner116

Başkan Erdoğan, Kongre’de oyunu kullandı

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede oyunu 1 No'lu sandıkta kullandı.

haberiumturk
haberiumturk
18 Ağustos 2018 Cumartesi 16:06
Başkan Erdoğan, Kongre’de oyunu kullandı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6. Olağan Büyük Kongre’de oyunu kullandı

Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede oyunu 1 No'lu sandıkta kullandı.

OYUNU KULLANDI

Türkiye Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 6. Olağan Büyük Kongresi'nde oyunu kullandı.

Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen kongrede Genel Başkanlığa tek aday olarak gösterilen Erdoğan, oyunu 1 No'lu sandıkta kullandı. Partililerin tezahüratları eşliğinde oyunu kullanan Erdoğan, daha sonra salondakileri selamladı.

Teşekkür konuşması için kürsüye gelen Erdoğan, "6. Olağan Kongremize gösterdiğiniz bu ilgi, alaka sebebiyle sizlere en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Yolunuz, yolumuz açık olsun diyorum, Allah yar ve yardımcımız olsun." diyerek salondan ayrıldı.

1380 OYLA GENEL BAŞKAN SEÇİLDİ

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçerli oyların tamamını alarak 1380 oyla yeniden AK Parti Genel Başkanlığına seçildi. Kongre Divan Başkanı Mehmet Ali Şahin, seçim sonuçlarına göre kayıtlı 1457 delegeden bin 381'inin oy kullandığını, 1380 oyun geçerli, 1 oyun geçersiz sayıldığını bildirdi. Şahin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, geçerli 1380 oyun tamamını alarak yeniden AK Parti Genel Başkanlığa seçildiğini duyurdu. Partinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu da aynı oylama ile belirlendi.

Partinin seçilen Merkez Karar ve Yönetim Kurulu

Son Güncelleme: 18.08.2018 19:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114