banner47
banner128

Milletimiz canını hiçe sayarak demokrasiye ve ülkesine sahip çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'ne katılan, demokrasiye ve ülkenin geleceğine sahip çıkan 7'den 70'e on binlerce Samsunluya teşekkür etti

banner116

Milletimiz canını hiçe sayarak demokrasiye ve ülkesine sahip çıktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'ne katılan, demokrasiye ve ülkenin geleceğine sahip çıkan 7'den 70'e on binlerce Samsunluya teşekkür etti

15 Ağustos 2016 Pazartesi 17:15
Milletimiz canını hiçe sayarak demokrasiye ve ülkesine sahip çıktı

"Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'ni değerlendiren Çiğdem Karaaslan, ''Milletimiz için çok uzun ve karanlık bir gece olan 15 Temmuz gecesi, Fetullahçı Terör Örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi milletimizin canını hiçe sayarak demokrasiye ve ülkesine sahip çıkmasıyla püskürtüldü. Milletimiz tankların ve kurşunların önüne iman dolu göğüsleriyle çıkarak, darbe girişimini engelledi. Bu olayda 238 demokrasi şehidimiz vatanı için canını feda etti. 2 binden fazla insanımız gazi oldu'' dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısıyla milletin darbe girişimine karşı meydanlara çıktığını hatırlatan Karaaslan, ''Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız milletimizi darbe girişimine karşı meydanlara çağırdı. Kadınlarımız çocuklarıyla, yaşlılarımız bastonlarıyla, gençlerimiz ellerinde bayraklarıyla meydanlara akın etti. Darbe girişimine karşı dik duruşunu sergiledi. Alevi'si, Sünni'si, Laz'ı, Çerkez'i, Kürt'ü tüm Türkiye, 15 Temmuz gecesinden bugüne kadar meydanlarda demokrasi nöbeti tutarak, devletine, ülkesine ve çocuklarının geleceğine sahip çıktı. Mesele memleket meselesi olunca gerisinin teferruat olduğunu tüm dünyaya bir kez daha göstermiş oldu'' dedi.

Milletimiz tankların önüne iman dolu göğüsleriyle çıkarak, darbe girişimini engelledi

Demokrasi nöbetlerinin taçlandırıldığı "Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'nin Cumhuriyet tarihinde bir ilk olduğunu belirten Karaaslan, ''İstanbul Yenikapı’da ay yıldızlı bayrağımızın altında Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'nde bir arada olması Türkiye için çok önemli bir dönüm noktası oldu. Bu miting ile Türkiye dünyaya çok önemli bir mesaj vermiş oldu. Bu tarihi bir andır'' dedi.

''Samsun'da da her kesimden on binlerce kişi her akşam Cumhuriyet Meydanı'nda demokrasi nöbeti tuttu'' diyen Karaaslan, ''Darbe girişiminin yaşandığı 15 Temmuz gecesinden itibaren Samsunlular,  Cumhuriyet Meydanı'nda büyük bir bağlılıkla demokrasi nöbetini tuttular. Kadınlarımız bir elinde çocuğu bir elinde bayrağı ile sabahlara kadar evlerine gitmedi. Gençlerimiz alanları hiç boş bırakmadı. 7'den 70'e meydan boş bırakmadı. Samsun demokrasiye, ülkeye ve çocuklarımızın geleceğine sahip çıktı. Demokrasi nöbetlerinde olduğu gibi "Demokrasi ve Şehitler" Mitingi'ne büyük bir katılım sağlayan Samsunlu hemşehrilerime, yiğit kadınlarımıza, yiğit gençlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hepsinden Allah razı olsun'' diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114