banner47
banner128

Rusya'da dokuz katlı bina çöktü

Rusya'nın Hazar Denizi kıyısı Astrahan kentinde dokuz katlı bir binanın bir kısmı patlama sonucu çöktü. 2 kişinin cesedine ulaşılırken 12 kişi yaralandı 12 kişiyede kayıp

banner116

Rusya'da dokuz katlı bina çöktü

Rusya'nın Hazar Denizi kıyısı Astrahan kentinde dokuz katlı bir binanın bir kısmı patlama sonucu çöktü. 2 kişinin cesedine ulaşılırken 12 kişi yaralandı 12 kişiyede kayıp

28 Şubat 2012 Salı 10:15

Haberiumturk haber sitesi/28.02.2012

Olay yerine gelen itfaiye yetkilileri, enkaz  altındaki yaralıları çıkarırken,  bahisop font-size: 15px; line-height: 21px; text-align: left; ">saat  17:15’de yaralı sayısının 12’ye ulaştığı açıklandı. Olay yerine gelen Astrahan Bölge Valisi Aleksandr Jilkin patlamanın doğalgazdan  kaynaklandığını açıkladı. Rus Vali, “Patlamanın hangi katta olduğunu yetkili uzmanlar araştırıyor” dedi.

Rusya Soruşturma Komitesi Astrahan Bölge Sorumlusu Sergey Bobrov ise olayın bir intihar girişimi de olabileceğini ifade etti. Bobrov, “İlk belirlemelere göre üçüncü katta patlama olmuş. Edinilen bilgilere göre, bu katta oturanlardan biri sık sık intihar edeceğinden bahsediyormuş. Defalarca  doğalgaz  vanasını açık bıraktığı tespit edilmiş. Muhtemelen bunu gerçekleşirmiş olabilir” iddiasında bulundu. 

Akşam saatlerinde itfaiye yetkilileri binada oturdukları belirlenen 12 kişiden haber alınamadığını açıkladı. İnterfaks’a konuşan bazı itfaiye yetkilileri, enkaz altından insan sesleri duyduklarını belirtti. 2 kişinin cesedi ise enkaz altından çıkartıldı.

Rusya Başbakanı Vladimir Putin, feci kazanın aydınlatılması ve mağdurlara yardımcı olunması için Yardımcısı Viktor Zubkov’u görevlendirdi.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114