banner47
banner128

Konuşmak Faydasız Susmak Dilsiz Şeytanlık

Buharî-Nesâî-İbn Mâce ve Ahmed İbn Hanbel'in rivayetlerinde yer alan "Kadının riâsetinin toplumu helâk edeceği" hadisi birilerinin güzel hatırına rağmen sahihtir. Aradan geçen 1400 küsur yıllık süreç hükmü değiştirmemiştir. Hadis'in vârid olduğu dönemde yaşayan Aişe annemiz, Hafsa annemiz, Fatıma annemiz, Zeynep annelerimiz, Ümmü Seleme annemiz ve ashabın güzide hanımefendilerinin yaşadığı dönemde bu hadis Efendimizin fem-i muhsininden şeref sâdır olmuştur. İnşaallah birileri çıkıp da bugünün kadınındaki eğitim, kalite, kapasite o günün kadınında yoktu deme cür'etini göstermez.

Hadis sadece kadının topluma yönetici olmasının felakete sebep olacağını söylüyor. Bu fiili duruma bir de o kadar Kur'an âyetini hiçe sayan, yokmuş gibi kabul eden açık şer'î hakların ihlalini gerektiren 6284 sayılı yasayı eklediğimizde iş doğrudan Kitab ve Sünnet'le harbe dönüşüyor.

Geldiğimiz noktada artık söylenecek söz kalmamış, herkes eteğindeki taşı dökmüş ve toplum olarak semavî felaketi bekleme aşamasına gelmiş bulunuyoruz. Allah gecinden versin.

İslâmî esaslara zıt bu hukukî düzenlemeleri CHP, HDP vb. partiler yapsa "Bunlardan başka ne beklenirdi" der safımızı belirleriz. Ama bu düzenlemeyi organize edip savunanlar iktidar partisinin içinde yer alıyor. Siyasî iktidarlar da elbette vazgeçilmez değil ama işin içinde sadece Türkiye değil, bütün dünya müslümanlarının medâr-ı iftiharı ve umudu Recep Tayyip Erdoğan olunca yutkunmakla konuşmak arasında zorlanıyor insan. Haklı feryatlar Reis'in şahsına yönelikmiş gibi ustaca manevralarla çarpıtılıyor. Bu kimselerin Reis'in arkasına saklanmaları İslâmî camiayı çok zor durumlara düşürüyor.

Abdurrahman Dilipak'tan sonra Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil hocanın da bu ekip tarafından mahkemeye verilmesi faturayı milletçe ödeyeceğimiz buhranlara evriliyor. Bu grubun fütursuz israrı tam düze çıkma umudu yakalamış bu güzel vatanı siyasî kaoslara, koalisyon dönemlerine ve yeniden dışarıdan yönetilme derekelerine itiyor. Millete, vatana ve ümmete yazık oluyor.

Sayın Cumhurbaşkanıma arzımdır. Bir an önce dengeleri gözetme politikası yerine Hakk'ı üstün tutma yolunu tutması elzemdir. Zira meydan okunan beşeri iradeler değil, İlahî iradedir.

Bu kavga taraflara değil, ülkeye ve ümmete zarar verecektir. Kötü niyetli yönetimler Doğu ve Güneydoğu halkını aşağılayıp devletin gücünü kullanarak yıllarca orada yaşayanlara zulmettiler. Mütedeyyin ve vatanperver bu kimseler sonunda çok sevdikleri devletlerinin düşmanlarının kucağına itildi. Şimdi ne yaparsanız yapın size değil, kökü dışarda o teröristlere sahip çıkıyorlar. O partiyi benimsemişler. Bırakın Güneydoğuyu Ankara, İstanbul ve İzmir gibi şehirlerden milletvekili çıkarıp, % 10 barajını aşarak meclise giriyorlar. Haydi şimdi bu kimseleri samimiyetinize inandırın da görelim. Ağzınızla kuş tutsanız, Diyarbakır'ı megakent, Van'ı uydukent yapsanız nafile. Nesiller zayi oldu, size inananlar rahmetli oldu. Alnı secdedeki Seydalar, mollalar bile size yürekten inanamıyorlar. İnanıp sizi destekleyenler de hala körü körüne savunulan bu İstanbul Sözleşmesi politikanızı görünce "değişen bir şey yokmuş" demek zorunda kalıyorlar. Üstelik bu anlamsız ısrar ülkenin sadece doğusu değil, batısındaki inanan bütün kesimleri rencide ediyor ve size karşı mesafeli olmak zorunda bırakıyor. Ülke felakete sürükleniyor.

Sayın Cumhurbaşkanım! Biz sizin sağduyulu bu müslüman milletten farklı düşünmediğinizi biliyoruz. Ne olur artık kötü niyetli bu grubun arkanıza sığınmasına izin vermeyiniz. Gemi batmaya başladığında emin olun sizi ilk terk edecekler Kitab ve Sünnet'e rağmen küreselcilerin politikalarını başlarına sardıkları bezlerle fütursuzca savunan bu göz boyayıcı güruh olacaktır.

Kalın sağlıcakla…

Alaaddin YETİŞEN

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114