banner47
banner128

Hayrına Lokma Döktürdü

Denizli'de bir vatandaş trafik kazasında ölen ünlü Amerikalı yıldız Paul Walker için lokma döktürüp dağıttı.

banner116

Hayrına Lokma Döktürdü

Denizli'de bir vatandaş trafik kazasında ölen ünlü Amerikalı yıldız Paul Walker için lokma döktürüp dağıttı.

06 Aralık 2013 Cuma 20:10
Hayrına Lokma Döktürdü
 Haberiumturk haber sitesi/06.12.2013

Denizli'de sürücü kursu işletmecisi Ender Yurdakul (32), trafik kazasında ölen ‘Hızlı ve Öfkeli’ adlı filmlerin dünyaca ünlü Amerikalı yıldızı Paul Walker için lokma döktürüp dağıttı.

Gazi Bulvarı'nda işyerinin yanında kurdurduğu stantta, Amerikalı aktör Paul Walker için lokma döktüren Ender Yurdakul, bin kişilik lokma dağıttı. Yurdakul, trafik kazasında hayatını kaybeden Paul Walker'ın fotoğraflarını da standın çevresine astı.

RAHMETLİNİN BÜYÜK HAYRANIYDIM

Hızlı ve Öfkeli filmlerinin başarılı yıldızı Paul Walker'ı çok sevdiğini ve hayranı olduğunu belirten Ender Yurdakul, “Hızlı ve Öfkeli filmlerinden tanıdığımız Paul Walker'ı trafik kazasında kaybetmenin acısını yaşıyoruz. Lokma dağıtımını rahmetli olması nedeniyle yaptık.

Asıl amacımız hız kurallarına uymak ve hızlı araç kullanmamaya dikkat çekmek istedik. B

en de rahmetliyi severdim ve onun büyük hayranıydım. Dünya çapında filmleri var. Aslında dünyaya nasıl araç kullanılmaması gerektiğini öğretmiştir.

Döktürdüğümüz bu lokma ruhuna gider. Allah'tan rahmet diliyoruz. Umarım insanlar hız kuralarına uyar” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114