banner47
banner128
 Bizim kültür ve medeniyetimizde, öğretmenler anne ve babalarımız kadar değerli, onlar kadar aziz ve muteber sayılmaktadırlar.

Yurdumuzun en ücra köşelerinde, her iklimde, her coğrafyada, teröre rağmen canları pahasına en zor şartlarda dahi görevlerini özveriyle idame ettiren öğretmenlerimize milletçe şükran ve minnet borçluyuz.

Öğretmenler Günü, ruhuna uygun olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e Başöğretmenlik unvanının verildiği ve Millet Mekteplerinin açıldığı bu günde öğretmenlik mesleğini icra eden kimseleri onurlandırmak için çeşitli etkinliklerin düzenlendiği bir gün olarak kutlanmalıdır.

Eğitim ve öğretimin kaliteli ve bilimsel yöntemlerle yürütülmesi ile bir ulusun gelişmiş ülkeler düzeyine erişebilmesi öğretmenlerimizin başarısı ile mümkün olabilir.

Öğretmenlerimizin yüksek katkıları, yetiştirdikleri özgür düşünceli, sorgulayan, nitelikli nesiller sayesinde kimimiz Cumhurbaşkanı, kimimiz başbakan, bakan, kimimiz doktor, kimimiz asker, kimimiz mimar, mühendis, kimimiz memur, kimimiz işçi, kimimiz öğretmen oldu.Sizler gibi karanlığı aydınlattı.

Bu yüzden; Öğretmenlik, mesleklerin en az kazanç getireni olmamalıdır.

Yaşamları boyunca maddi sıkıntı çekmemelidirler…

24 Kasım Öğretmenler Günü'nü yürekten kutluyorum.

Ebediyete intikal etmiş, başta Başöğretmenimiz M. Kemal Atatürk olmak üzere tüm eğitim şehidi öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, bu kutsal görevlerini aşkla, şevkle ifa eden değerli öğretmenlerimizi sevgiyle, saygıyla selamlıyor, hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Not: Kızımın ve damadımın öğretmenler gününü kutluyorum daaaa., JJJ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114