banner47
banner128

Hotar, Tüm kadınlarımız bizim geleceğimiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti İzmir Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde konuştu.

banner116

Hotar, Tüm kadınlarımız bizim geleceğimiz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, AK Parti İzmir Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde konuştu.

14 Mart 2015 Cumartesi 21:33
Hotar, Tüm kadınlarımız bizim geleceğimiz

 Alsancak Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti İzmir Kadın Kolları 4. Olağan Kongresi'nde konuşan Hotar, partilerinin ilk kurulduğu dönemlerde İzmir'de 350 bin olan oylarının son seçimde 1 milyona yaklaştığını kaydetti.

"Tüm kadınlarımız bizim geleceğimiz" diyen Hotar, annelerin, kadınların çocuklara verecekleri birlik, kardeşlik, ülke sevgisi, insan haklarına saygı gibi evrensel değerlerin ülkenin geleceğini de belirleyecek temel karakterleri oluşturacağını ifade etti.

Türkiye'nin AK Parti iktidarında çok büyük kazanımlar elde ettiğini, 10-12 yıl önce yaşananların şu anda çok fazla hatırlanmadığını, bunların anlatılması gerektiğini dile getiren Hotar, şöyle konuştu:

"AK Parti iktidara geldiğinde 8-10 yaşında olan ve bugün oy kullanacak gençlerimiz sanki herşeyin bugünkü gibi olduğunu zannediyor. Lütfen çocuklarımıza, kuzenlerimize, yeğenlerimize bunun böyle olmadığını anlatın. Biz zannediyoruz ki herkes biliyor ama özellikle gençler bunun farkında değil. Yurtlardaki ücretsiz internet kullanımı, 5 yıldızlı otel ayarındaki yurtlar, kredilerdeki, burslardaki artışlar ve tabiki onlara sunulan diğer imkanların farkında olmayabilirler. Onun için bunları bir kez daha hatırlatalım. Elini sıktığımız, kalbini aldığımız, yaptıklarımızı anlattığımız her bir arkadaşımızın, kardeşimizin oyunu da almamız içten bile değil. Onun için şu andan itibaren hepimize düşen büyük bir vebal, sorumluluk var. 2023 Türkiye'sini yeni bir anayasayla gerçekleştirebiliriz. Kurucu genel başkanımız, cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedeflere, daha önce Atatürk'ün gösterdiği hedeflere ulaşabilmenin yolunu önemli ölçüde katettik. Bu yolu tamamlayabilmek için yeni bir anayasaya da ihtiyacımız var. Bunun için daha fazla milletvekiline, daha fazla oya ihtiyacımız var. İşte bu oyları insanların yüreğine girerek sandıktan çıkartabilmek AK Parti üyelerinin elinde."

"Seferberlik başlatalım"

Özellikle gençlere, yaşlılara, evde bakım hizmeti alan hastalara, refakatçilerine, engellilere, AK Parti iktidarında yapılanları anlatarak bu kişilerin desteklerini oylarını almak için seferberlik başlatılmasını isteyen Hotar, şöyle devam etti:

"Bir seferberlik başlatalım ve inşallah zor denen şu İzmir'de ki ben zor olduğuna hiçbir zaman inanmadım. Sadece büyük bir il olduğu için kapısını çalmadığımız çok kişi olduğunu biliyorum. Onlara ulaştığımız an onların oyunu da alacağımıza eminim. Onun için bu zor denen, 'falanca partinin kalesi' denen İzmir'in demokrasiye ne kadar çok inandığını, yeni bir anayasayı ne kadar çok istediğini, demokrasinin özgürlüklerin gelişmesi için ne kadar büyük katkı verdiğini oylarıyla gösterdiğini Türkiye'mize ve tüm dünyamıza göstermiş olalım.  İşimiz kolay değil ama bunları aşa aşa geldik. Her an partimizin kapatılması riskiyle, her an askeri, sivil vesayetle bu riskleri taşıyarak geldik ama ne oldu işte buradayız. Allah'ın izniyle bundan sonra da burada olmaya, ülkemizi, gençlerimizi, çocuklarımızı korumaya, kollamaya, yetiştirmeye devam edeceğiz."

Bir süre önce kadın kolları başkanlığını Özen Kızılırmak'tan devralan Gözde Keskin'in tek listesiyle gidilen kongreye, AK Parti İzmir milletvekilleri, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican ile çok sayıda partili katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114