banner47
banner128

35 yaşını geçenler dikkat

Yapılan araştırmalarda, 35 yaşını geçen özellikle bayanların vücutları safra çamuru ve taşı oluşturmaya başlıyor.

banner116

35 yaşını geçenler dikkat

Yapılan araştırmalarda, 35 yaşını geçen özellikle bayanların vücutları safra çamuru ve taşı oluşturmaya başlıyor.

22 Şubat 2012 Çarşamba 19:52
35 yaşını geçenler dikkat

Sahabet margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">

Haberiumturk haber sitesi/22.02.2012


Bitki Doğa Sağlık Ürünleri tarafından üretilen 'Akvit Gilaburu', safra çamur ve taşı böbrek taşları ağrısız, sızısız eritip yok ediyor. Miyom, kist, bezeleri yok eden Gilaburu, adet düzensizliği ve prostata da çok iyi geliyor.

Gilaburu ayrıca, idrar yolları iltihabı, bayanlardaki menopoz dönemi sancıları, adet düzensizliği ve erkeklerde de prostat rahatsızlıkları konusunda da tedavi edici özelliğe sahip. Uzmanlar, 35 yaşını geçen herkesin ürünü kullanmasını tavsiye ediyor.

Gilaburunun tedavi edici özellikleri ise şöyle:

"- Tarım Bakanlığı onaylı, Chelab belgesi olan, Akvit Gilaburu, içerdiği polikarboksilik asitler aracılığıyla, en sık görülen böbrek taşları kalsiyum oksalatı ve kalsiyum fosfatı ortadan kaldırıyor.
- Nanobakterilerin popülasyonunu kontrol altında tutarak veya fazla çoğalmasını engelleyerek gereksiz hidroksiapatit oluşumunu durdurur.
- Genellikle kadınlarda görülen ve idrar yolu enfeksiyonu sonucu oluşan "strüvit taşları" amonyum ve magnezyum fosfattan oluşmaktadır. Akvit Gilaburu'un içindeki polikarboksilik asitler, iyon değişim yöntemi ile amonyum ve magnezyumu bağlarlar. Suda çözünmez durumdaki struvit taşları yavaş yavaş çözünür hale geçer ve idrarla vücuttan atılıyorlar.

- Ayrıca Akvit Gilaburu içerdiği polifenoller ile enfeksiyonu engelleyerek yeni strüvit taşları oluşumunu önlüyor.

- Gut bulunanlarda görülen taşlar olan ürik asit taşları, Akvit Gilaburu'nun içerdiği polifenoller aracılığıyla ortadan kaldırılır. Protein metabolizmasını düzenleyerek bu metabolizmanın bir ürünü olan ürik asidin vücutta birikmesini engeller. Böylece gereğinden fazla ürik asit üretilmediği için ürat taşları oluşmaz.

- Akvit Gilaburu yüksek pH içeriği nedeni ile idrar pH'sını 7 civarına çeker, saf ürik asit taşı oluşumunu engelliyor.

- Akvit Gilaburu sistini yapısına bağlayarak suda çözünmesini sağlar. Böylece sistinin kandaki üre tarafından tekrar emilerek taş oluşumu önlenmiş oluyor".

İha

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114