banner47
banner128

Atletico sadece Beşiktaş'ı düşünüyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Atletico Madrid, tamamen Perşembe günkü ilk maça konsantre olurken, futbolcular, Turu rövanşa bırakmamalıyız dedi.

banner116

Atletico sadece Beşiktaş'ı düşünüyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Atletico Madrid, tamamen Perşembe günkü ilk maça konsantre olurken, futbolcular, Turu rövanşa bırakmamalıyız dedi.

05 Mart 2012 Pazartesi 15:02
Atletico sadece Beşiktaş'ı düşünüyor

Haberiumturk haber sitesi/05.03.2012

Atletico  Madridli   futbolcular  İspanyol basınında yer alan demeçlerinde, ''Her şeyi  Türkiye 'deki maça bırakmak işimize gelmez'' görüşünde birleştiler. Alvaro Dominguez, ''Karakterli, mücadeleci bir  takımız  ve  Avrupa  gibi önemli kupalara açız. Tüm maçlara olduğu gibi Beşiktaş maçına da aynı kafada  hazırlanacağız , çünkü bu kupa bizi heyecanlandırıyor. Calderon'daki maçta avantaj  elde etmek istiyoruz'' değerlendirmesinde  bulundu.

Eduardo Salvio da, '' Türkiye 'de, Türk bir  takıma  karşı turu  oynamak  iyi bir ticaret olmaz! Onlar buraya iyi bir  sonuç  almak için geleceklerdir. Biz de ikinci maç için biraz olsun kendimizi rahatlayacak, iyi bir  sonuç  çıkarmak için maksimum konsantrasyonda  oynamalıyız '' görüşünü savundu.

Atleticolu diğer bir  futbolcu  Mario Suarez ise, ''Calderon'daki maçta  taraftarımız ilk  dakikadan  itibaren bizim yanımızda olacaktır. Maçı iyi bir şekilde planlamalı ve rövanş için iyi bir  sonuç  çıkarmaya çalışmalıyız'' dedi.

Futbolcular , şu anda Beşiktaş'ta  forma  giyen eski  takım  arkadaşları Portekizli Simao ile tekrar karşılaşacak olmalarından memnun doluklarını da dile getirerek, ''Atletico'da çok iyi bir iz bırakan, büyük bir  futbolcu . Onunla birkaç kez mesajlaştık ama ondan öteye giden bir şey yok'' ifadelerini kullandılar.

Atletico Madrid'de 8 Mart'ta  oynanacak  Beşiktaş maçında, milli  futbolcu  Arda Turan'ın  oynaması , sakat olan Diego dışında tüm  oyuncuların hazır  olması bekleniyor.

Ajanslar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114