banner47
banner128

Olcay Şahan'ın hikayesi

Fenerbahçe derbisinin son dakikasında attığı gol ile tarihe geçen Beşiktaş'ın gurbetçi yıldızı Olcay Şahan'ın ilginç bir hikayesi ortaya çıktı

banner116

Olcay Şahan'ın hikayesi

Fenerbahçe derbisinin son dakikasında attığı gol ile tarihe geçen Beşiktaş'ın gurbetçi yıldızı Olcay Şahan'ın ilginç bir hikayesi ortaya çıktı

06 Mart 2013 Çarşamba 16:02
Olcay Şahan'ın hikayesi
Haberiumturk haber sitesi/06.03.2013

Futbola
 başlaması tamamen tesadüf olan Olcay, Fortuna Düsseldorf'un seçmelerine giden ağabeyine eşlik eder. Saha kenarında topla oynayan Olcay'ın yeteneğine hayran kalan antrenörler, "Bu kim?" diye sorar. Ağabeyi, "Kardeşim" yanıtını verir. Almanlar, ağabeyi ile birlikte 6 yaşındaki Olcay'ı hemen antrenmanlara başlatır. Olcay böylece  futbola  ilk adımını atar.


Bekle başkan gelecek Ailesine düşkünlüğü ile bilinen Olcay'ın Duisburg'da oynarken ise başına ilginç bir 
olay  gelir... Bir maçın ikinci yarısının ilk dakikasında Olcay oyundan alınır. Herkes şaşırmıştır.  Genç   futbolcu  da bunu hocasına sorar. Hocası "Bekle Başkan gelecek. Neden oyundan çıktığını anlatır" der. Başkan gelir ve " Baban  seni seyrederken kalp krizi geçirdi. Hemen hastaneye git" der. Bu  olay , Olcay'ı çok etkiler. Çünkü  babası  onun  futbolcu  olması için gecesini  gündüzüne  katmış, her  gün  kilometrelerce yol katetmek zorunda kalmıştır.
Kalp işaretinin anlamı Bu 
olaydan  sonra Almanya'da işçi olan  babasının  bir daha  çalışmasına izin vermeyen Olcay Şahan, ailesinin de geçimini üstlenir. Olcay attığı her gol sonrası eliyle kalp işareti yaparak aynı zamanda  babasına  mesaj gönderir.

Sabah

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114