banner47
banner128

TFF başkan adayı Demirören

27 Şubat'taki federasyon seçimleri ile ilgili şok iddia: Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören aday olacak.

banner116

TFF başkan adayı Demirören

27 Şubat'taki federasyon seçimleri ile ilgili şok iddia: Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören aday olacak.

07 Şubat 2012 Salı 13:58
TFF başkan adayı Demirören

Haberiumturk haber sitesi/07.02.2012
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve başkan vekilleri Göksel Gümüşdağ ile Lutfi Arıboğan'ın sürpriz istifalarının ardından gözler 27 Şubat'ta yapılacak olan seçimlere çevrildi. Federasyon başkanlığı için Şenes Erzik, Mehmet Atalay ve Haluk Ulusoy'un adı geçerken; ilk resmi başvuru İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan geldi. Adayların gün geçtikçe kendilerini belli etmeye başladığı bu dönemde kulisler sürpriz bir Holiganbet iddia ile adeta yanmaya başladı.


ERZİK, ULUSOY, ATALAY...
Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için sürpriz dedikodunun merkezindeki ismin Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören olduğu iddia edildi. UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik'in ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile bir görüşme gerçekleştiren Demirören'in Türkiye Futbol Federasyonu başkanlığı için zemin yokladığı ve 27 Şubat'ta yapılacak olan seçimler öncesinde adaylığını açıklayabileceği kulislerde yüksek sesle konuşulmaya başlandı.

Ajanslar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114