banner47
banner128

Volkan'a 3 gol hatırası forma

Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, 19 Mayıs Stadı'nda Samsunspor'a 3-1 mağlup olurken maç sonunda Gekas ve Volkan'ın forma değiştirmesi dikkat çekti.

banner116

Volkan'a 3 gol hatırası forma

Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe, 19 Mayıs Stadı'nda Samsunspor'a 3-1 mağlup olurken maç sonunda Gekas ve Volkan'ın forma değiştirmesi dikkat çekti.

03 Şubat 2012 Cuma 09:59
Volkan'a 3 gol hatırası forma

Haberiumturk haber sitesi/03.02.2012

Lig'in 24. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Samsunspor'a 3-1 yenilirken maç sonunda  ilginç bir an yaşandı. Karşılaşmada üç gol atarak takımına  galibiyeti kazandıran  Gekas, maçın sonrasında Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel ile forma değiştirdi.

Böylece Gekas, üç gol attığı kaleci Volkan'ın formasına sahip olurken Volkan da lig tarihinde çıktığı 200. maçında üç gol birden yediği Yunanistanlı golcü  oyuncu  Gekas'ın formasını alarak soyunma odasına gitti.

Devre arasında 300 bin  euro  bonservis bedeli ile transfer edilen Gekas, bu maçta attığı üç golle gol sayısını 6'ya yükselterek dikkatleri üzerine çekti

Güvenilir Bahis Siteleri 0px; border-bottom-width: 0px; border-left-width: 0px; border-style: initial; border-color: initial; border-image: initial; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; margin-left: 0px; padding-top: 0px; padding-right: 0px; padding-bottom: 0px; padding-left: 0px; ">BASIN TOPLANTISINA GÜLEREK BAŞLADI

Fenerbahçe forması altında dün gece 200. maçına çıkan ve 2. kez dalya diyen kaleci Volkan Demirel maçtan sonra katıldığı basın toplantısında sözlerine, “Aslında söylenecek fazla bir şey yok. Güldüğüme bakmayın. Sinirden gülüyorum. Puan kaybetmemiz gerekiyordu” diye başladı.

Milli kaleci, “Galatasaray’ın  puan  kaybetmesinden sonra  liderliğe  ortak olacağımız bir maçtı. Şampiyonluğu istiyorsak daha  farklı  oynamalıyız. Şampiyonluk için daha iyi çalışarak, daha iyi konsantre olarak mücadele etmeliyiz. Bence penaltı haklıydı, Samsunspor ikinci yarı daha baskılı oynadı ve  kazandı , tebrik ediyorum” diye  konuştu .

Volkan, “Bizim bu sene  oyun  tarzımız koruma amaçlı. Bugün (dün) de skoru yakaladık ama 2-3’ü bulmamız gerekirken, bunu yapamadık. Haftalık periyoda göre her  şekilde   oyunlar  ortaya çıkıyor” ifadelerini de kullandı.

Süper Lig’de 200. maçına mutlu başladığını ancak mutlu bitiremediğini belirten Demirel, “Hocam bana görev verdiği sürece takımın formasını gururla giymek istiyorum” dedi.

fanatik

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114