banner47
banner128

Türk erkeğine savaş açtılar!

Türk erkekleriyle sevgili olup hüsrana uğrayan turist İngiliz kadınlar Facebook'ta 'Türk Aşk Sıçanları' grubu kurarak 'o erkekleri ve yalanlarını' deşifre ediyor hemcinslerini uyarıyor.

banner116

Türk erkeğine savaş açtılar!

Türk erkekleriyle sevgili olup hüsrana uğrayan turist İngiliz kadınlar Facebook'ta 'Türk Aşk Sıçanları' grubu kurarak 'o erkekleri ve yalanlarını' deşifre ediyor hemcinslerini uyarıyor.

27 Şubat 2012 Pazartesi 13:57
Türk erkeğine savaş açtılar!

Haberiumturk haber sitesi/27.02.2012

İngiliz kadınların sosyal paylaşım ağı Facebook'ta kurdukları 'intikam' grubunun ismi. Sanal ortamda bir araya gelen kadınlar Türkiye'ye tatile gelecek hemcinslerine Türk erkeklerine nasıl kanmayacaklarının tüyolarını veriyor.

Kendilerini kandıran erkeklerin fotoğraflarını teşhir ediyor. Gönderileri sadece üyelerinin görebildiği kapalı gruba girecekleri seçerken titiz davranan, erkekleri aralarına almayan, çoğu orta yaş üstündeki kadınlar, kendilerini kandırıp paralarını aldıklarını iddia ettikleri genellikle Marmaris ve Bodrum'da tanıştıkları Türk erkeklerini tek tek deşifre ediyor. Grup üyeleri Türkiye'ye tatile gitmeyi planlayan hemcinslerini vazgeçirmeye çalışıyor.

EVLİ ÇIKMIŞ
Jenna O'Leary: 3 yıl boyunca onunla olabilmek için Marmaris'e gittim. Defalarca bahanelerle para istedi verdim. Süpriz yapmak istedim. Habersiz gittiğimde acı gerçekle yüzleştim. Başka bir kadınla sarmaş dolaş yakaladığı aşk sıçanının eri aldattığını öğrendim.

Sarah Miller: Adını anmaya bile utandığım, Kapodokya'da balon pilotluğu yapan Murat, meğer evliymiş . Sık sık adımı da unutur, başkalarıyla karıştırırdı. Evleneceğim vaadiyle bana yüzük bile takmıştı. Böylesine iğrenç bir adam işte.

Milosbet sans-serif; font-size: 15px; line-height: 20px; " /> Claire: Marmaris'te bir barda çalışan 'Rocky' lakaplı adam, İngiliz kadınları kullanır. Önce kendisine aşık eder sonra sürekli para ister. Lütfen dikkatli olun.

BİR TÜRK'Ü SEVDİM AMA...
Lucinda Brown: Türk aşk sıçanları fahişe gibiler. Para için seks yapıyorlar.
Jen: 4 çocuklu bir kadınım. Antalya'da tanıştığım bir Türk'e aşık oldum. 'Evlenince, çocukların benim de çocuklarım olur' demişti. Okuyacakları okulları bile ayarlamaya çalıştığını söyledi. Çocuklarımı alıp Türkiye'ye gittim ama bizi yüz üstü bıraktı. Muhtemelen evliydi ya da artık benim verdiğim paraya ihtiyacı kalmamıştı.

SÖZLEŞME DE İMZALATMIŞLARDI
İngiliz kadın magazin dergisi 'Take a Break' de 2008'de tatilini Türkiye'de geçirecek orta yaş ve üzerindeki kadınlara, genç Türk erkeklerine para kaptırmalarını önlemek amacıyla hazırladığı sözleşme yayınlamıştı. Yaklaşık bir milyon tirajlı dergide yer alan sözleşmede, 'liseli kızlar gibi ateşli olmayacağım', 'sarhoş ya da ayıkken, garson, barboy ve jigolalarla konuşmayacağım, onlara karşı zayıf davranmayacağım' gibi sözler verilmesi istenmişti.

BİR ERKEK TÜM ULUS DEĞİLDİR
İngiliz Natalie Sayin ise 'turkishtravelblog.com'da 'Turkish Love Rats' grubu üyeleri için 'Başarısız giden bir ilişki yüzünden bir ulusun tüm erkeklerini eleştirmek saçmalık' ifadelerini kullandı. Sayin, uzak durulması gereken Türk erkeğini ele veren davranışları sıralamayı da ihmal etmedi:

- Annesinden yaşlı olduğunuz halde sizi sevdiğini söylüyorsa
- Para istiyorsa
- İlk görüştüğünüz gece beraber olmak istiyorsa
- Sizi arkadaşı olarak tanıtıyorsa
- Telefonu çaldığında tuvalet bahanesiyle kaçıyorsa

Ajanslar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114