Kategoriler

REİSİMİZE VE MİLLETİMİZE İCRAATLARI İLE YANLIŞ YAPAN HERKESİ DEŞİFRE ETMEYE YEMİN ETTİK

AK Partili Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: Pes doğrusu!

Pes doğrusu! Ne zamandan beri borç almak güzel haber oldu? Hani borçlanmak İstanbul’a ihanetti? AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İmamoğlu’nun güzel bir haber olarak duyurduğu yeni bir borçlanmayı ‘Pes doğrusu’ diye eleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde CHP’li İBB yönetimi ve Başkan İmamoğlu’nu topa tutan AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, İmamoğlu’nun güzel bir haber olarak duyurduğu yeni bir borçlanmayı ‘Pes doğrusu’ diye eleştirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesinin yeni bir borçlanmasını güzel bir habermiş gibi duyurdu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmeden “Borçlanmaktır ihanettir” diyerek göreve gelen İmamoğlu paylaşımında, “Türkiye’de yerel yönetim olarak ilk Yeşil Tahvil ihracını İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptı. 715 milyon USD tutarındaki Yeşil Tahvilini Londra Borsası’nda ihraç ettik. Bu geliri metro projelerinin finansmanında kullanacağız. İstanbul Büyükşehir Belediyesine olan güven artıyor, ülkemiz kazanıyor. İstanbul’a hayırlı olsun” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu ise İmamoğlu’nun bu paylaşımına yine sosyal medya hesabından cevap verdi. Göksu, paylaşımında İstanbul Büyükşehir Belediyesinin borç batağına sürüklenmesinin endişe verici boyutlara ulaştığına dikkat çekerek şu ifadelere yer verdi:

Pes doğrusu! Ne zamandan beri borç almak güzel haber oldu? Hani borçlanmak İstanbul’a ihanetti? Bu yönetimin İstanbul Büyükşehir Belediyesini altından kalkılamaz bir borç batağına sürüklemesi endişe verici boyutlara ulaştı. Başka şeyleri finanse etmek için; hayata geçirmedikleri, sadece algı yaptıkları projelerin adını öne sürerek sürekli borçlanıyorlar ve bunu marifet gibi takdim ediyorlar. Oysa rengi "yeşil" olsa da borç borçtur!.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
CUMHURBAŞKANLIĞI
27 Kez Görüntülendi.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan, Katar'da
CUMHURBAŞKANLIĞI
6 Kez Görüntülendi.
“Gazze Filistinlilerindir, ebediyen öyle kalacaktır”
E. ERDOĞAN
15 Kez Görüntülendi.
Emine Erdoğan,Expo City Dubai'de iklim elçisi gençlerle bir araya geldi
CUMHURBAŞKANLIĞI
21 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN ERDOĞAN, BAE DEVLET BAŞKANI AL NAHYAN İLE BİR ARAYA GELDİ
CUMHURBAŞKANLIĞI
10 Kez Görüntülendi.
Cumhurbaşkanımız Erdoğan "Dünya İklim Eylemi Zirvesi"nde konuştu
CUMHURBAŞKANLIĞI
6 Kez Görüntülendi.
Dünya İklim Eylemi Zirvesi'nde "Gazze" diplomasisi
CUMHURBAŞKANLIĞI
13 Kez Görüntülendi.
BAE'de "Dünya İklim Eylemi Zirvesi"
İLETİŞİM BAŞKANLIĞI
16 Kez Görüntülendi.
"Özgürleşme fikirle, direniş sözle başlar"
ÖZEL HABER
32 Kez Görüntülendi.
AK Partili Göksu'dan İmamoğlu'na tepki: Pes doğrusu!
ÖZEL HABER
26 Kez Görüntülendi.
Türk Tabipler Birliği hakkında flaş karar...