banner47
banner128

Büyük devrim! İşte Yıldırım'ın müthiş planı

Fenerbahçe'de gerçekleştirilmesi planlanan “1 milyon üye”, kulüpte adeta bir demokrasi devrimi yaşatacak

banner116

Büyük devrim! İşte Yıldırım'ın müthiş planı

Fenerbahçe'de gerçekleştirilmesi planlanan “1 milyon üye”, kulüpte adeta bir demokrasi devrimi yaşatacak

16 Mayıs 2013 Perşembe 14:54
Büyük devrim! İşte Yıldırım'ın müthiş planı
 Başkan Aziz Yıldırım'ın hayata geçirmeyi planladığı fikir, belki ilk etapta kulübe maddi olarak büyük katkı getirecek, bir anda nakit para girişi sağlayacak ama bunun ötesinde, projenin gerçekleşmesi durumunda Fenerbahçe, dünyanın en demokratik kulüplerinden biri olacak. Aziz Yıldırım, en çok eleştirildiği konu olan "Kulübü tek başına yönetiyor" iddiası da bu şekilde son bulacak.

Ancak üye olan hemen oy kullanma şansına sahip olmayacak. Sarı-lacivertliler en az 5 sene geçtikten sonra oy kullanabilecek. Kıdemli üyelerin birden fazla oy hakkı olabilecek.

Bu proje için profesyoneller yoğun mesai harcarken, genel kurul buna onay verirse yakın zamanda çalışmalar başlayacak. Bu sistemin en büyük avantajının 1 milyon üyeye ulaşıldığında kesinlikle manipülasyon yapma şansı olmaması... İnsanlar hür iradeleriyle oy verecek ve yöneticilerini belirleyecek. Tribündeki taraftarın da bu şekilde yönetime katılma hakkı olacak. Seçimlerde bu 1 milyon kişinin de internetten oy kullanacağı belirtildi. Sarı-lacivertliler, dünyanın neresinde olursa olsun üye kullanıcı adını ve üye numarasını yazıp oyunu kullanabilecek. .

Sistemin kusursuz işlemesi gerektiğini dile getiren kulüp yöneticileri, 1 milyon üyenin gerçek Fenerbahçeli olup olmadığının da çok iyi tespit edilmesi gerektiğini dile getirerek, farklı kulüp taraftarının ve kötü niyetli kişilerin sızmasının engellenmesi gerektiğini ifade ettiler.

Ajanslar

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114