banner47
banner128

İşte BU!... F.Bahçe çeyrek final kapısını araladı...

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımı ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek tur kapısını araladı...

banner116

İşte BU!... F.Bahçe çeyrek final kapısını araladı...

UEFA Avrupa Ligi 3. tur ilk maçında Çek Cumhuriyeti'nin Viktoria Plzen takımı ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek tur kapısını araladı...

07 Mart 2013 Perşembe 21:58
İşte BU!... F.Bahçe çeyrek final kapısını araladı...
 Haberiumturk haber sitesi/07.03.2013

Viktoria Plzen: 0
Fenerbahçe: 1


Stat: Doosan 
Hakemler: Gianluca Rocchi, Elenito Di Liberatore, Gianluca Cariolato (İtalya)

Viktoria Plzen: Kozacik 5, Rajtoral 4, Csovsky 4, Prochazka 3, Reznik 4, Darida 4, Horvath 3, Duris 5 (Dk. 69 Fillo 3), Kolar 4 (Dk. 89 Hejda ?), Kovarik 4, Bakos 4 (Dk. 60 Tecl 3)

Fenerbahçe:
Volkan Demirel 6, Gökhan Gönül 7, Joseph Yobo 6, Bekir İrtegün 6, Reto Ziegler 6, Mehmet Topal 5, Selçuk Şahin 6, Dirk Kuyt 7, Cristian Baroni 6, Moussa Sow 7 (Dk. 83 Caner Erkin ?), Pierre Webo 7 (Dk. 85 Mehmet Topuz ?)

Gol: Dk. 81 Webo (Fenerbahçe) 
Sarı kart: Dk. 51 Ziegler (Fenerbahçe)

UEFA Avrupa Ligi 3. Turu’nda Fenerbahçe, deplasmanda Viktoria Plzen’i 1 – 0 mağlup etmeyi başardı.

Maçın önemli anları


16. dakikada Gökhan Gönül’den aldığı topla buluşan Mehmet Topal’ın rakip yarı alanının ortasından yaptığı vuruşta top, kaleci Kozacik’te kaldı.

35. dakikada Cristian’ın ceza alanı dışından çektiği sert şutta kaleci Kozacik, topu kornere çeldi.

38. dakikada Volkan’ın kısa düşen pasında topu kapan Rajtoral, ceza alanına girer girmez vuruşunu yaptı; ancak meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü. Dönen topu takip eden Duris’in vuruşu ise Bekir’den geri geldi. Ceza alanı dışında topla buluşan Horvart’ın vuruşunda ise meşin yuvarlak, üstten auta çıktı.

42. dakikada Sow’un ceza alanından altı pasa gönderdiği topta müsait durumdaki Kuyt’un vuruşunda meşin yuvarlak üstten auta gitti.

UEFA Avrupa Ligi 3. Tur'unda Viktoria Plzen - Fenerbahçe arasında oynanan maçın ilk yarısı, golsüz berabere tamamlandı.

59. dakikada Cristian’ın pasında ceza alanı yayı önünde topla buluşan Sow’un dönerek yaptığı vuruşta kaleci Kozacik, topu kornere çeldi.

67. dakikada Ziegler’in kullandığı serbest vuruşta savunmaya çarpan top, direğin dibinden kornere çıktı.

81. dakikada Webo, Fenerbahçe’yi 1 – 0 öne geçirdi. Bu dakikada sağ kanattan Gökhan Gönül’ün ceza alanına ortasında iyi yükselen Sow’un kafa vuruşunda top kaleci Kozacik’ten sekti; dönen topu takip eden Webo, kafasıyla yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi: 0 – 1.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Fenerbahçe, Viktoria Plzen'i 1 - 0 mağlup etti.

Kocaman: Başarmak için büyük gayret göstereceğiz

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Viktoria Plzen'le ilk yarıyı oynadıklarını belirterek, "İlk 8 takıma kalmak Türk futbolu ve kulübümüz için çok önemli. Başarmak için büyük gayret göstereceğiz." dedi.

UEFA Avrupa Ligi 3. Turu ilk maçında Viktoria Plzen'i deplasmanda 1 - 0 yenen Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, "Maçın ilk yarısı oynandı. Şu anda bir adım önde olduğumuz söylenebilir. İstanbul'daki maçta daha istekli bir rakip olacak karşımızda. İlk 8'e kalmak çok önemli Türk futbolu ve kulübümüz için. Bunu başarmak için büyük bir gayret göstereceğiz." diye konuştu.

Maçın ikinci yarısında çok doğru bir oyun oynadıklarını dile getiren Kocaman, "Bu doğru oyun şut ve pas sayısına etki etti. Maçı kazanma ihtimalimizi arttırdı. Ama organize bir ekiple oynadığımızı unutmadan İstanbul'da turu geçmek için gerekli gayreti göstereceğeğiz." şeklinde konuştu.

Bu sezon 45. resmi maçlarını oynadıklarını hatırlatan Kocaman, "Maçtan maça geçmeyi öğrenmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki maça odaklanmak en doğrusu. Oyuncularımın bu konudaki becerisi benden daha yüksek." diyerek sözlerini tamamladı.

VİKTORİA PLZEN CEPHESİ

Vİktoria Plzen Teknik Direktörü Pavel Vrba ise, "Çok zor bir maç oldu. Fenerbahçe bütün gücünü gösterdi. Avrupa'nın en önde gelen takımlarından biri olduğunu kanıtladı. Bizden daha iyiydiler. Skor da maçın sonlarında bizim aleyhimize döndü. Deplasmanda daha iyi oynayanarak daha iyi bir sonuç almaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Cihan

Kocaman: Başarmak için büyük gayret göstereceğiz


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner145

banner114